Novi župni listić INŽupni listić od 25. do 31.5.2020.
s rasporedom misa


Župni listić od 18. do 24.5.2020.
s rasporedom misaPotrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Trenutno ništa posebno osim novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
Početni datum: 01.01.2019.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


Zaziv Duha Svetoga


Zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine

Zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine bit će 20.9.2015. god. na misi u 9.15h u župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u Lučkom.

Dođi i ti, školarče! Sve svoje radosti, brige i strahove prepusti Bogu i dopusti neka te u svim tvojim svakodnevnim školskim obavezama prati milost Duha Svetog. Učenje, zadaće, testovi, jutarnje buđenje... Sve je to jedna školska avantura puno lakša ako je vođena uz Božju pomoć.

Dođi i ti, majko i oče! Zahvali Bogu na mogućnosti da tvoje dijete može pohađati školu, učiti se odgovornosti i odgajati se za općeljudske vrednote. Uputi svoje molitve i za sve moguće nesavršenosti i nepravde koje mogu pratiti školski sustav da i kroz njih tvoje dijete uči pravilno i pravedno prosuđivati.

Dođimo svi zajedno i molimo Duha Svetog neka na dobro upravlja naše školarce, postavlja im prilike za usvajanje kršćanskih vrednota te ih vodi putem mira, sabranosti i radosti.

O dođi Duše Presveti...

Uredovno vrijeme


NAŠ ŽUPNI URED TRENUTNO NE RADI
 
 
Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena.

Youtube-(1).png  Facebook.png  Instagram.png


Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.