Novi župni listić INŽupni listić od 18. do 24.11.2019.
s rasporedom misa


Župni listić od 11.11. do 17.11.2019. s
rasporedom misaPotrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Trenutno ništa posebno osim novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
Početni datum: 01.01.2019.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


Drugi susret obiteljske zajednice


Održali smo i drugi susret naše male, ali živahne obiteljske zajednice

Dragi vjernici i župljani naše župe,

s radošću vam javljamo kako smo u petak, 23.11.2018., imali naš drugi susret obiteljske župne zajednice. Iako sada u početku još mala, vjerujemo da će se s vremenom na nju odazvati još obitelji, svih generacija, imajući povjerenja koliko susreti obiteljske zajednice mogu donijeti brojnih plodova u njihovu obitelj. Dolazeći na njene susrete sa svim svojim članovima (organizirano čuvanje djece u župnoj biblioteci:), rasti u molitvi i duhovnom obogaćivanju, stjecati i preispitivati svoje roditeljske vještine ili obiteljske navike, ponizno gledajući u divan odnos svete nazaretske obitelji, u mnogočemu doprinosi boljitku obitelji, ako je ona otvorena duhovnom bogatstvu koje joj se nudi, i svjesna svog poslanja kao prvotnog ognjišta svakog čovjeka.

Na našem posljednjem susretu, koji je započeo uvodnom molitvom našeg đakona Branimira, promišljali smo o vrijednostima, uzorima, vrlinama i zadaćama koje prenosimo svojoj djeci, koje sami njegujemo ili s kojima možebitno imamo poteškoća. Sve isto upoznali smo preko jedne zanimljive igre, i pri tome se dobro nasmijali.

Naš vrijedne volonterke gđa. Lidija, gđa. Katarina i gđa. Ivana, spremno, spretno:) i dobrohotno čuvale su našu djecu te im i ovim putem od srca zahvaljujemo.

Naš idući susret planiramo za 14.12.2018. u dvorani svetog Antuna (dvorana iznad prostorija Caritasa) te vas i ovim putem pozivamo, drage obitelji, da se hrabro odazovete, dječicu povedete sa sobom na druženje i igru i da zajedno, u iščekivanju Božića, podarimo svojoj obitelji mir. On nam je, složit ćete se, u ovo vrijeme neizmjerno potreban.  Svako dobro svima.

Uredovno vrijeme


NAŠ ŽUPNI URED RADI:

Srijeda od 8 do 9 sati

Ponedjeljak, srijeda i petak od 19 do 20 sati.
 
 
Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena.


Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.