Novi župni listić INŽupni listić od 20. do 26.5.2024.
s rasporedom misa


Župni listić od 13. do 19.5.2024.
s rasporedom misaPotrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Osim hrane, skupljamo i novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
 
Početni datum: 1.3.2023.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


NEPOMUKOVO 2023.U utorak 16. 5. 2023. u župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u župi Stupnik – Lučko, svečanu pontifikalnu misu u 19 sati, u zajedništvu sa svećenicima svetonedeljskoga dekanata predvodio je zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša.

U zajedništvu velikog broja vjernika, brojnih časnih sestara iz Hrv. Leskovca, svih župnih zborova, ministranata, predstavnika udruga, škole, civilnih vlasti i župnih suradnika, očitovala se ljepota župnoga zajedništva sa svojim pastirom.

Govoreći o sv. Ivanu Nepomuku, nadbiskup je iznio crtice iz njegova života te govorio o vrijednosti mučeništva. Potakao je vjernike na zauzeto djelovanje i svjedočenje vjere u današnje vrijeme.

Sve nazočne pozdravio je domaći župnik Dubravko Škrlin Hren, koji je na kraju svečanosti u ime župljana nadbiskupu darovao skulpturu „Krist Pobjednik“ domaćeg autora Borisa Krajačića, dok su nadbiskupu dobrodošlicu izrazili predstavnici mladih Anto Avgustinović i Katja Jurišić, zajedno sa djecom koja su korisnici Doma sv. Josipa u Hrv. Leskovcu.

Prigodom ovoga slavlja župljani su čestitali domaćoj nogometnoj ekipi mladih, koja je na nadbiskupijskoj razini osvojila drugo mjesto, a nadbiskup je predao prigodni dar župljanki Željkici Miković kojoj je ove godine, zahvaljujući suradnji župnog, nadbiskupijskog i nacionalnog Caritasa riješeno stambeno pitanje.

 FOTOGALERIJA

Župna crkva uživo


Uživo


Uredovno vrijeme

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 do 20 sati.
 
 
Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena.

Youtube-(1).png  Facebook.png  Instagram.png


Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.