Novi župni listić INŽupni listić od 26.7. do 1.8.2021.
s rasporedom misa


Župni listić od 19. do 25.7.2021.
s rasporedom misaPotrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Do daljnjega prikupljamo novčani dar kojim će se kupovati građevni materijal.

Uplata na IBAN
 
HR7523400091110734530
 
s naznakom "za potres" za stradale u potresu.
 
Početni datum: 01.01.2021.
Donator: =BAŠ TI=


Roditeljski sastanak ovogodišnjih prvopričesnika s područja Lučkog, Stupnika i Ježdovca


Detaljnije obavijesti o nadolazećem roditeljskom sastanku

           Draga djeco i roditelji ovogodišnjih prvopričesnika!
Približavamo se našem svečanom slavlju Prve pričesti te vas ovim putem pozivamo na roditeljski sastanak koji će se održati u župnoj crkvi, u petak 12.4.2019. god. iza večernje svete mise koja je u 19:30 sati. Toga dana, od 17:00 do 19:00 sati bit će i prilika za svetu ispovijed te vas ovim putem pozivamo da se, prema vlastitoj duhovnoj potrebi, odazovete na primanje ovog važnog sakramenta. 
 
Nakon svete mise i održanog roditeljskog sastanka, na kojem ćete ujedno primiti i obavijesti vezane za sam dan slavlja Prve pričesti, u gornjoj dvorani Doma „Sijač“ podijelit će se prvopričesničke haljine s pripadajućim dodacima (vjenčići za djevojčice i pojasevi za dječake).  
 
Kao i proteklih godina, nakon uzimanja haljinice, vrši se i uplata od 130,00 kn kojom se pokrivaju troškovi režija u župnim vjeronaučnim dvoranama, troškovi kupnje molitvenika, prvopričesničkih obilježja, uređenja crkve i organizacije zakuske na dan samog slavlja Prve pričesti te nagrada koja se daje vjeroučiteljicama. Ukoliko netko nije u mogućnosti podmiriti navedeni iznos, molili bih vas da se slobodno i s povjerenjem javite vjeroučiteljici ili župniku te će župa podmiriti navedeni iznos.
 
Istodobno, imat ćete i mogućnost narudžbe usluge od Foto studija „Duge” u iznosu od dodatnih 65,00 kn. Tim iznosom dobiva se DVD sa slavlja Prve pričesti te tri fotografije djeteta s ukrasnim omotom. Foto-studio „Duga” također izlazi u susret onima koji su u potrebi te ih poziva da se, u slučaju nemogućnosti podmirenja navedenog iznosa, svakako jave vjeroučiteljicama ili osobno u studio.
 
Na kraju, neka ovi predstojeći korizmeni i uskrsni dani budu obavijeni molitvom, da u srcima naše djece bude slobodno mjesto za Onoga koji ih strpljivo čeka i zove. Razgovarajte s djecom, rastite zajedno u Gospodinu i sačuvajte radost!
Svako dobro od župnika Dubravka Škrlina Hrena, svih vjeroučiteljica i pastoralnih suradnika. 


Pratite mise uživo


What.png


Uredovno vrijeme


U srpnju i kolovozu, ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20 sati.
 
 
Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena.

Youtube-(1).png  Facebook.png  Instagram.png


Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.