Novi župni listić INŽupni listić od 21. do 27.10.2019.
s rasporedom misa


Župni listić od 14. do 20.10.2019.
s rasporedom misaPotrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Trenutno ništa posebno osim novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
Početni datum: 01.01.2019.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


Obiteljska zajednica župe Stupnik-Lučko


Održan prvi susret obiteljske zajednice u našoj župi

Drage obitelji, dragi vjernici naše župe.

S radošću vas obavještavamo kako smo u petak, 26.10.2018. god., s početkom u 20:00 sati, imali prvi susret obiteljske zajednice. Na isti susret, u toplo ugrijanoj dvorani svetog Antuna, svoje mjesto potražili su članovi nekoliko obitelji, došavši pritom sa dječicom koju su, unutar prostorija župne biblioteke, brižno čuvale naše zauzete i vrijedne volonterke, gđa. Ivana i gđa. Katarina.   

Prvi naš susret protekao je u mirnom i susretljivom raspoloženju, obogaćen igrom upoznavanja preko didaktičke kocke, razgovorom o potrebi uvođenja obiteljske zajednice te tematikom kojom će se ona baviti, a sve to uz vrući okus čaja i miris friško skuhane kave. Dječica iz obitelji našla su svoje mjesto za razigranost i maštovitost, a ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su darovali svoje igračke da se dječica za vrijeme održavanja susreta obiteljske zajednice mogu igrati i razonoditi. Susret smo završili zajedničkim susretom roditelja, djece i volonterki, uz tihu molitvu i srdačan pozdrav do našeg idućeg susreta.

Naš idući susret planiramo za 23.11.2018. u 20:00h u dvorani svetog Antuna (prostor iznad župnog Caritasa), a na taj susret i dalje pozivamo sve naše obitelji, svih generacija, sa svom njihovom dječicom, da se pridruže, duhovno obogate, ali i osnaže u roditeljskim vještinama i odgoju kao ljubavi s granicama. Odgoj, a na poseban način kršćanski odgoj, simoblizira sliku neobrađenog vrta, koje dobrim alatom, idejama, vještinama i podrškom možemo obrađivati na ljepotu njegovu i ljepotu svima onima koji su u njega zagledani.

Zagledani u ljepotu svete nazaretske obitelji, njegujmo i mi mir, ljubav i međusobno poštovanje. Dakako, ne zaboravimo kako smo mi darovani jedni drugima unutar obitelji, na osobnu i zajedničku izgradnju, a onda i na slavu Svevišnjem.

Želeći vam Mir i Dobro, s radošću vas očekujemo i dočekujemo na idućem susretu!
 

Uredovno vrijeme


NAŠ ŽUPNI URED RADI:

Srijeda od 8 do 9 sati

Ponedjeljak, srijeda i petak od 19 do 20 sati.
 
 
Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena.


Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.