Novi župni listić INŽupni listić od 10. do 16.12.


Župni listić od 3.12. do 9.12.Potrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Trenutno ništa posebno osim novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
Početni datum: 01.01.2018.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


Sastanak za roditelje prvopričesnika


Uskoro nam se bliži posljednji roditeljski sastanak...

Dragi roditelji!

Dana 29.3.2016. god. (utorak) nakon večernje sv.mise u crkvi sv. Ivana Nepomuka u Lučkom (sv.misa je u 18.30h), bit će održan roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih provpričesnika iz Lučkog, Stupnika, Ježdovca i Hrv. Leskovca.

Nakon roditeljskog satanaka, u prostorijama Doma "Sijač" bit će i podjela prvopričesničkih haljina za djecu iz Lučkog, Stupnika i Ježdovca te je stoga važno da na dotični sastanak dođete s djecom kako bi odredili pravu veličinu haljine.

Isto tako, na isti dan je potrebno uplatiti iznos od 60kn za pojedino dijete (22kn za prvopričesničko obilježje, 20 kn za molitvenik, 8kn za uređenje crkve, 10kn za zakusku) što ćete imati priliku uplatiti tijekom podjele haljina.

Foto studio "Duga" će na istom sastanku predstaviti svoju ponudu cijena prvopričesničkih fotografija i DVD-a, koje ćete moći naručiti po vlastitoj želji i platiti na vjeronaučnim satovima i generalnoj probi u subotu, dan prije Prve pričesti.

Veselimo se zajedničkom susretu!
Vaše vjeroučiteljice.Uredovno vrijeme


NAŠ ŽUPNI URED RADI:
 
PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK
od 8 do 9 sati  i
od 19 do 20 sati.

Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.