Novi župni listić INŽupni listić od 18. do 24.11.2019.
s rasporedom misa


Župni listić od 11.11. do 17.11.2019. s
rasporedom misaPotrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Trenutno ništa posebno osim novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
Početni datum: 01.01.2019.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


Susret vjeroučitelja i župnih animatora


Početak školske godine znači novi početak, ali ne samo za školarce i njihove roditelje, već i za sve one koji su na bilo koji način uključeni u rad s djecom i mladima.

Vođeni mislima da djeci i mladima u našoj župnoj zajednici ponudimo što kvalitetnije sadržaje, održao se susret vjeroučitelja i župnih animatora 6. rujna 2018. g. u prostorijama župnog dvora na čelu sa župnikom, vlč. Dubravkom. Na susretu se razgovaralo o sadržajima koji će se tokom naredne školske/pastoralne godine ponuditi ovogodišnjim  prvopričesnicima, krizmanicima, djeci koja pohađaju drugi razred, djeci koja pohađaju sedmi razred, ali i svim ostalim mladim župljanima koji se na bilo koji način žele uključiti u život župe. Ima mnoštvo zanimljivih ideja, planova i mogućnosti koje vjeroučitelji i župni animatori žele ponuditi djeci i mladima. O svim događanjima i planovima te točnijim terminima i datumima ćete biti obaviješteni prilikom narednih nedjeljnih Svetih Misa kao i na web stranici župe.

Veselimo se još jednom novom početku i zahvalni smo Bogu na prilici da možemo s djecom i mladima zajedno moliti, učiti, stvarati, biti kreativni, igrati se i rasti u zajedništvu s Bogom i bližnjima.

Vjeroučitelji i animatori!
 

Uredovno vrijeme


NAŠ ŽUPNI URED RADI:

Srijeda od 8 do 9 sati

Ponedjeljak, srijeda i petak od 19 do 20 sati.
 
 
Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena.


Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.