Novi župni listić INŽupni listić od 20. do 26.5.2024.
s rasporedom misa


Župni listić od 13. do 19.5.2024.
s rasporedom misaPotrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Osim hrane, skupljamo i novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
 
Početni datum: 1.3.2023.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


II. Studentsko hodočašće u Mariju Bistricu


Zbor Allegro u srcu Hrvatskoga zagorja

       


        Naš župni zbor mladih Allegro animirat će svečano misno slavlje u nedjelju 27. svibnja 2012. godine, na blagdan Duhova, povodom II. Studentskog hodočašća na Mariju Bistricu pod geslom "Ako živimo po Duhu, po Duhu se i ravnajmo! (Gal 5, 25)". Svečano misno slavlje, koje predstavlja središnji događaj hodočašća, predvodit će zagrebački nadbiskup i kardinal Josip Bozanić. Svetoj će misi prethoditi pokorničko bogoslužje s prilikom za sakrament pomirenja nakon koje će se, u 16 sati, upriličiti studentski križni put na obližnjemu brdu i milenijska fotografija u izvedbi poznatoga fotografa Šime Strikomana.

        Ovo je studentsko hodočašće na Mariju Bistricu pokrenuto u svibnju 2011. prošle godine na inicijativu Udruge zagorskih studenata, koja je za cilj postavila ugostiti mladu hrvatsku inteligenciju u svojemu zavičaju, a uz suorganizaciju preko dvadesetak studentskih zavičajnih udruga sa zagrebačkog sveučilišta i Pastorala mladih Zagrebačke nadbiskupije. Ove se godine očekuje dolazak 1500 studenata koji su u ovo predispitno vrijeme odlučili iskoristiti mogućnost duhovne okrepe i zajedničkoga druženja u našem najvećem marijanskom svetištu u srcu Sjeverne Hrvatske. Aktualne informacije o samom događaju možete pratit i putem 
službenih Facebook stranica Studentskoga hodočašća.

 

Župna crkva uživo


Uživo


Uredovno vrijeme

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 do 20 sati.
 
 
Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena.

Youtube-(1).png  Facebook.png  Instagram.png


Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.