Novi župni listić INŽupni listić od 24. do 30.6.2019.


Župni listić od 17.6. do 23.6.2019.Potrebe našeg Caritasa


Potreba:

   
Trenutno ništa posebno osim novac za hranu. Novac možete staviti u kutijicu Caritasa u crkvi.
Početni datum: 01.01.2019.
Završni datum:nikada
Donator: =Vaše ime=


PROMJENA VREMENA ODRŽAVANJA


Mješoviti župni zbor i dječji župni zbor "Ivanovi anđeli"

Braćo i sestre u Kristu!

Zbog održavanja projekta "Kateheze za odrasle", utorkom u našoj nadbiskupiji, promijenjen je termin održavanja proba pjevanja mješovitog župnog zbora.
Probe se do daljnjega održavaju srijedom od 19,15 sati u gornjoj dvorani doma "Sijač".
Koristim ovu priliku kako bi apelirao na one župljane kojima je Svevišnji i Milosrdni Bog podario talenat sluha i lijepog pjevanja, da ga ne drže sebično za sebe već da ga ugrađuju u živu zajednicu vjernika u župi, ponizno, jednostavno i s ljubavlju, onako kako najbolje možete i znate. Vjerujem da će se netko od naših župljana odazvati i pridružiti nam se na našim molitveno - pjevačkim susretima.

Dječji župni zbor "Ivanovi anđeli" od ove jeseni probe ima petkom od 19,15 do 20,15. Napominjem kako je Milošću i providnošću Boga Oca, broj naših "krila" narastao na 67 pari, što je plod molitava i zagovora našeg zaštitnika sv.Ivana Nepomuka.
Podrazumijeva se da je naš centar djelovanja i okupljanja Krist u Presvetom Oltarskom Sakramnetu i Blažena Djevica Marija!
Dođite i dovedite svoje dijete jer njima pripada Kravljevstvo Nebesko. Ako se odlučite na takav potez, nećete biti usamljeni jer svakoga petka na probama sjedi i strpljivo svoju djecu čekaju barem dva roditelja.

Vaši u Kristu Isusu TiM!


Uredovno vrijeme


NAŠ ŽUPNI URED RADI:

SRIJEDA
od 8 do 9 sati  i
PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK
od 19 do 20 sati.

Telefon župnog ureda: 01/6530-129

Svi župljani


Što Vas zanima u župi?
Za svako pitanje, zamolbu, pritužbu, pohvalu, nejasnoću, ... kliknite na link "Kontakt", pošaljite i mi Vam odgovaramo u najkraćem mogućem roku.